Αρχική Σελίδα

China Remote Control Grab Online Market Γύρος εργοστασίων

Κίνα China Remote Control Grab Online Market Πιστοποιήσεις
Κίνα China Remote Control Grab Online Market Πιστοποιήσεις
Άριστη ποιότητα και γρήγορη παράδοση.

—— Ο κ. μηδέν

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Ο κ. Johnifere

Μπορείτε πάντα να μου δώσετε το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Tim

Είμαι Online Chat Now
  • Γραμμή Παραγωγής

    Τα μακρινά κάμερα παρακολούθησης είναι μακρινά κάμερα παρακολούθησης, τα κύρια σημεία και κανονική έκδοση, που ενισχύονται και τρεις τύποι υπαίθριων εκδόσεων, σε περίπου 320 βαθμούς, και 60 βαθμούς ελέγχου περιστροφής, τις εικόνες, το βίντεο, και τη φωτογραφία φωτογραφιών, το βίντεο μπορεί να σταλεί σε μια ταχυδρομική θυρίδα ή τον κεντρικό υπολογιστή FTP, η κάμερα έχει την κίνηση ανιχνεύοντας τη λειτουργία, μπορεί να τεθεί ως στόχος να στείλει τις προειδοποιητικές βολές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μακρινά κάμερα παρακολούθησης προσώπων δικτύων κ.λπ. και η πιό θεμελιώδης θέση της παραδοσιακής κάμερας δεν είναι καμία καλωδίωση, καμία μεγάλη περιοχή της βοήθειας υλικού, εφ' όσον μπορεί ένα καλώδιο δικτύων, να είναι σε οποιαδήποτε γωνία της παγκόσμιας μακρινής επιτήρησης στη θέση που θέλετε να ελέγξετε.

     

Στοιχεία επικοινωνίας
China Remote Control Grab Online Market

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mark

Τηλ.:: 86-10-88888888-8088

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)